Ana içeriğe atla

Link kısaltarak para kazanma

link kısaltarak para kazan
Link kısaltma nedir? Link kısaltarak nasıl para kazanılır? Ne kadar kazanılır? Ödeme yapan link kısaltma servisleri hangileridir? Kısaltılan linkler nerelerde paylaşılır?
link kısaltarak para kazanmak için yapmanız gereken bir link kısaltma servisine kayıt olup kısalttığınız linkleri belirli platformlarda paylaşmak. Başlarda para kazanmak adına zor bir yöntem olsa da paylaştığınız linkler kalıcı olacağı için sürekli gelir elde edebileceğiniz bir yöntem.

Link kısaltma nedir?

Kısaca https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8311894138101438452#editor/target=post;postID=3613901345532959610;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=0;src=link şeklinde görünen linkin https://tr.link/rBbC halinde çok daha kısa ve görseli güzel hale dönüştürmektir.

Link kısaltarak nasıl para kazanılır?

Kısaltmış olduğunuz linkin gideceği web sitesinden önce gösterilen reklamlar sayesinde para kazanırsınız. Sadece insanların sizin kısalttığınız linke tıklamaları yeterli.

Ne kadar kazanılır?

1000 tıklama başına ortalama 15-20 tl arası kazanılır. 

Ödeme yapan link kısaltma servisleri hangileridir?

Burada dikkatinizi ödeme yapan kısmına çekmek isterim. İnternet ortamında birçok link kısaltma servisi olmasına rağmen ben size en popüler ve ödeme konusunda sıkıntı yaşamayacağınız üç site önereceğim.

1)tr.link

Türkiye de kullanılan en popüler link kısaltma servisi olarak karşımıza link.tl çıkıyor. Farklı ülkelerden tıklanmalardan farklı kazançlar elde ediyorsunuz. Türkiye'den her 1000 tıklamaya 3.25$ ödeme yapıyor. Diğer ülkelerden tıklama alırsanız ne kadar kazanırsınız öğrenmek için buraya tıklayınız. Ayrıca siteye üye olmak için buraya tıklayınız. 

 

2)pnd.tl

Bu link kısaltma servisinin tüm ülkelerde kazanma oranları aynıdır. 1000 tıklama başına 10 tl veriyor. Eğer linklerinize telefon yada tabletten tıklanıyorsa 1000 tıklanmaya 15 tl veriyor. Üye olmak için buraya tıklayınız.

3)bc.vc 

Bu link kısaltma servisi de ülkelerde tıklanma oranları değişiklik göstermektedir. Türkiye'den telefon yada tablet üzerinden alacağınız 1000 tıklanma başına 4.2$ bilgisayar üzerinden alacağınız 1000 tıklanma başına 2.8$ üye olmak için buraya tıklayınız.


Kısaltılan linkler nerelerde paylaşılır?

İşin en önemli kısmı burasıdır. Para kazanmak için ücret ödemeden nasıl reklam yapacaksınız ve tıklanma alacaksınız? Aşağıda verdiğim sitelere üye olup kredi kazanıp kazandığınız kredilerle linkinizi paylaşmanız yeterli. 

1)youtubeabone.com

Bu site youtube abone ve izlenme sayılarını artırma adına kurulmuş bir site olsa da kısaltığınız linklere tıklanma alabileceğiniz çok güzel bir site. Bu siteden para kazanıp çekebileceğiniz gibi kazandığınız parayı reklam yapmak için kullanıp daha çok kazanabilirsiniz. Bu sitede kısa link paylaşabilmek için premium üye olmanız gerekiyor. Bunun da ücreti günlük 1 tl. Siteyle ilgili daha fazla bilgi için şu yazımı okuyabilirsiniz yada siteye kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

2)EasyHits4U.com

Website hit artırma adına kurulmuş bir sitedir. Websiteleri otomatik ziyaret ederek 20 saniyede bir kredi kazanırsınız. Kazandığınız kredi ile bağlantı linkinizi yükleyerek tıklanma alırsınız. tr.link yada bc.vc ye üye iseniz site ABD kaynaklı bir site olduğundan tıklamalarınız ABD den geleceği için kazancınız artacak. Site de teklifler kısmında ayrıca kredi kazanabileceğiniz seçeneklerde var. Bu şekilde bu siteden günde 4000 tıklama alabilirsiniz. 

3)traficswarm.com

Bu da website hit artırma adına kurulmuş ABD kaynaklı bir sitedir. Bu sitenin easyhits4u dan farkı yüklediğiniz içeriğin 2 gün kontrolden geçmesidir. Bu sitelere yada başka sitelere spam içerik yüklemeyeceğinizi düşünüyor olsam bu siteye istesenizde spam, +18 içerik ya da yasal olmayan herhangi bir içerik yükleyemiyorsunuz. Bu sitede website ziyaretlerinize 1'den 5'e kadar kredi veriyor ve kazandığınız kredilerle içeriğinizi yüklüyorsunuz.

Evet yukarıda paylaştığım üç siteyi aynı anda sekmelerde açarak kısa bir süre içerisinde güzel kazançlar elde edeceksiniz. Yakın zamanda güncellemesini yapıp bir kaç site daha ekleyeceğim bu şekilde kazancınız artacak. 

Eğer yazılarım size anında ulaşsın istiyorsanız lütfen abone olup bana destek olun. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar