Ana içeriğe atla

Fotograf çekerek para kazanma yöntemleri

Fotoğraf çekmek bir tutkudur benim için diyenler. Hobi olarak fotoğraf çekenler. Tanıtacağım uygulama ile sizde çektiğiniz fotoğraflardan para kazanabileceksiniz.
Uygulama ile para kazanmanın yanı sıra dünyanın her yerinden fotoğraf tutkunları ile iletişim kurabilecek, fotoğraf yarışmalarıyla tatlı bir rekabete gireceksiniz.

Kullanımı instagramdan farksız. İnstagramda olduğu gibi fotoğraf çekip paylaşıyoruz, fotoğraflara filtre uygulayabiliyoruz, mesajlaşabiliyoruz

İnstagramdan farklı özellikleri

Anlık fotoğraf çekimi

Uygulamanın kendisinden fotoğraf çekip anlık olarak yada kaydedip düzenlemeler yapıp (filtre gibi) paylaşabiliyoruz. Telefonumuzda önceden yüklü uygulamaları paylaşamıyoruz.

Fotoğraf yarışmaları 

Güneşin altın zamanı, doğa manzaraları, şehir manzaraları, benim mutfağım, köpekler ve kediler, benim dizaynım, deniz manzaraları, cadde sanatları fotoğrafları gibi haftalık yarışmalar düzenleniyor. Yarışma konseptine uygun fotoğraflar çekip yarışmalara katılabiliyoruz.

Fotoğraf beğeniye ilave olarak wow

Paylaştığınız fotoğraflarınız wow aldıkça wowcoin kazanıyoruz. Bunlar biriktikçe amazon hediye çekine, ethereuma yada dolara dönüştürüyoruz.

Level sistemi

Uygulamayı indirdiğinizde mail onayını, profilini tamamlayarak level atlıyoruz. Her level atlamamıza wowcoin kazanıyoruz.

Görevler tamamlayarak wowcoin kazanma

Başkalarının çekimini beğenme yada beğenmeme, yorumlama, çekiminizi twitter da paylaşma, yarışmaya katılma, reklam izleme isteğe bağlı olarak günlük basit görevler tamamlayarak wowcoin kazanıyoruz.

Uygulamayı buradan indirebilirsiniz

Uygulama ile ilgili tavsiyeler

  • Günlük fotoğraf çekin
  • Fotoğraflarınızı her zaman yarışmalara yükleyin
  • Görevleri tamamlayarak level atlayın
  • Fotoğraflarınıza etiket uygulayın
  • Öne çıkart etiketini kesin kullanın
  • Fotoğrafınız eğer az beğeni aldıysa fotoğrafın sağ üstünde bulunan üç noktadan boost a tıklayarak fotoğrafınızı tekrar öne çıkarın
  • Süper fan sayınızı arttırın
  • Fotoğraflarınızı mesaj olarak fanlarınıza gönderin 
İnstagram facebook gibi uygulamalara ilave olarak kullanabileceğiniz keyifli ve eğlenceli bir uygulama. Uygulama reklamında da dediği gibi etrafınıza bakış açınızı değiştirecek bir uygulama. Dünyanın her yerinden fotoğraf severlerle bir arada olmak gerçekten güzel. Ayrıca kullandıkça da para kazanıyoruz. Kazancınızı artırmak için uygulamaya arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Onların her level atlamasından da wowcoin kazanabilirsiniz.

Davet linkinizi çeşitli sosyal medya platformlarında paylaşarak insanlara uygulama ile ilgili bilgi verebilirsiniz. Sosyal medya platformlarınızda daha çok beğeni, takip gibi etkileşim almak istiyorsanız bu (takipçi artırmak için güzel yöntem) yazımı okuyabilirsiniz. Daha çok insana fotoğraflarınızı gösterebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Link kısaltarak para kazanma

link kısaltarak para kazan Link kısaltma nedir? Link kısaltarak nasıl para kazanılır? Ne kadar kazanılır? Ödeme yapan link kısaltma servisleri hangileridir? Kısaltılan linkler nerelerde paylaşılır?